kooistra-keukens-logo-wit

Over ons

Esther van der Spoel- Kooistra staat sinds 2019 aan het roer van Kooistra Keukens

Team-Kooistra_2

In 1978 is mijn vader (Eddy Kooistra) begonnen met een keukenzaak aan de Dwazziewegen in Roden. Vanaf 1981 is Kooistra Keukens zelfstandig gevestigd aan de Kanaalstraat in Roden. Mijn ouders hebben altijd met veel gedrevenheid en passie in de winkel gewerkt. Mijn vader op de voorgrond als gezicht van de winkel, mijn moeder (Froukje Kooistra) meer achter de schermen om de boekhouding en andere zaken te regelen.

‘Stilstaan is achteruitgang’
Dat is het motto bij ons in de winkel. Daarom zijn wij altijd blijven investeren in de winkel zodat we onze klanten optimaal kunnen bedienden en dat resulteert in de prachtige showroom die we nu hebben.

‘Persoonlijke aandacht’
Voor alle klanten die hier binnen komen nemen we de tijd die ze nodig hebben want wij geloven sterk in persoonlijke aandacht. Door gezamenlijk in gesprek te gaan leer je elkaar beter kennen en kom je tot de persoonlijke wensen die leiden tot dé keuken die men zoekt. Onze aanpak en visie zorgt er dan ook voor dat er al hele generaties zijn die hier hun keuken hebben gekocht. Nazorg vinden we ook zeer belangrijk en hiermee blijven wij trouw aan onze klanten, en de klanten aan ons.

‘Nieuwe generatie’
Afgelopen juni (2019) heb ik (Esther van der Spoel- Kooistra) besloten om erbij in te stappen. Als dochter van weet je goed wat het ondernemerschap in houdt. Ik zie wat mijn ouders allemaal opgebouwd hebben en ben van mening dat dit echt niet verloren mag gaan. De liefde voor het vak, de goede band met onze klanten, de fijne werksfeer met ons personeel. Dat is iets waar ik enorm trots op ben. Ik zet mij er daarmee ook voor in om de winkel op dezelfde voet voort te zetten. Gelukkig krijg ik hier alle steun bij van het personeel en natuurlijk mijn ouders die altijd aan mijn zijde staan.

Ik heb er alle vertrouwen in dat we samen met onze klanten nog vele prachtige keukens mogen ontwerpen en naar tevredenheid kunnen afleveren.