U leest het goed, we zijn genomineerd voor keuken detaillist van het jaar 2015. De voorrondes zijn inmiddels geweest en de stemmen die wij hebben ontvangen waren ongekend. Dit heeft er voor gezorgd dat wij inmiddels bij de laatste 3 finalisten zitten. We zijn ontzettend trots op onze klanten en iedereen die een stem op ons heeft uitgebracht, via deze weg wil ik daarom iedereen die gestemd heeft ook hartelijk bedanken! De komende maand wordt het een zeer spannende tijd! De uitreiking van de verkiezing keukendetaillist van het jaar 2015 zal plaatsvinden op 30 november in de jaarbeurs in Utrecht. Afgelopen woensdag hebben wij de jury mogen ontvangen. Zij hebben onze toonzaal bekeken en hebben ons geïnterviewd waarvan een aantal vragen gefilmd werden.

Wij proberen onze kwaliteit, toonzaal, service en onze persoonlijk aanpak optimaal te houden voor onze klanten. Wij werken hier dagelijks aan om dit te bewerkstelligen. Alleen al vanwege het feit dat we nu al bij de laatste drie finalisten horen is voor ons een feest en geeft aan dat de bovenstaande factoren gewaardeerd worden door onze klanten. Ondanks dat we nog even moeten wachten op de uitslag voelen we ons nu al winnaar ongeacht of we goud, zilver of brons gaan winnen. Want uiteindelijk is uw vertrouwen onze trots.

We houden u op de hoogte van de uitslag en indien u net zo nieuwsgierig bent als ons, raad ik u aan om onze Facebookpagina en/of onze website in de gaten te houden. Vindt u het leuk om onze ontwikkelingen te volgen? Like onze Facebookpagina zodat u op de hoogte blijft.

Met vriendelijke groet,

Eddy Kooistra