Het leven was lang niet zo lekker als de innerlijke mens niet goed verwend zou worden. Want eten en vooral lekker eten daar houden wij Hollanders wel van! Maar wij nemen u een stapje terug, een stap terug naar hoe dit lekkere eten onstaat en vooral hoe dit bereid wordt.

Boretti: ‘Passione nella cucina’

Oftewel ‘passie voor koken’. En dat is waar het om draait bij Boretti. Fornuizen en accessoires in een stijlvol design van hoge kwaliteit waar u uw eten tot leven kan brengen. Stelt u het eens voor… Het koken met pure ingrediënten, de heerlijke geuren van het eten die zich door uw keuken verspreiden, wat leidt tot lekker eten, drinken en goede conversaties. Kortom het genieten met elkaar en het leven. Dat is waar de passie voor koken samenkomt.

Beleef het zelf

Bij ons in de toonzaal van Kooistra Keukens in Roden hebben wij voor u onze Boretti wand. Hier vindt u zowel de klassieke als de moderne Boretti fornuizen. Wij laten u graag kennismaken met de vele mogelijkheden die Boretti te bieden heeft. Voor bijna elke wens is er een oplossing. U kunt de Boretti stijl zelfs tot in de kleinste details doorvoeren; van pannen, fornuisaccessoires tot aan bijpassende vuilnisunits. Kom langs en beleef het zelf!

Meer informatie

Wilt u gelijk al meer informatie over Boretti? Klik dan hier om gelijk contact met ons op te nemen.