greenpanel-kooistra-keukensDuurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving en voor de toekomst. Dit zorgt ervoor dat veel processen en producten duurzamer moeten worden. Greenpanel speelt hier op in door meubels, keukenwerkbladen en deuren te leveren van duurzame materialen.

Mooi ‘groen’ is niet lelijk

Duurzaam wil niet betekenen dat er geen mooie producten ontstaan. Juist in de keuken gaan design en gemak hand in hand met milieuvriendelijkheid. Daar wordt ook op gelet bij het ontwerpen van de Greenpanel keukens. In tegenstelling tot multiplex en spaanplaat scoort Greenpanel beter op de volgende punten:

– Hittebestendig
– Lichtgewicht
– Slagvastheid
– Krasvastheid
– Recyclebaarheid
– Greenpanel beschikt over het FSC keurmerk
– Montagegemak

Maar.. wat maakt het nou zo groen?

Greenpanel vervangt in de bouwsectoren al langer de traditionele materialen. Dit komt vanwege het feit dat het materiaal lichter en betrouwbaarder is en heeft door zijn hogere dichtheid een betere vochtwering. Daarnaast beschikt Greenpanel over de FSC-certificering, CARB2 certificering, bij de productie is er sprake van minder CO2-uitstoot, het materiaal is biologisch afbreekbaar, recyclebaar en voor de productie zijn er minder grondstoffen nodig dan voor traditionele plaatmaterialen.

Toplaag: TopLaminaat®
Praktisch, functioneel en veelzijdig
Het Greenpanel blad wordt afgewerkt met TopLaminaat, een van de meest functionele oppervlakmaterialen voor een keukenblad. Kunststof is namelijk praktisch in het onderhoud, en verkrijgbaar in zó veel kleuren dat u altijd een werkblad vindt dat past bij uw interieur, uw smaak ‒ én uw budget.

De mogelijkheden bij Kooistra Keukens

De mogelijkheden van Greenpanel bespreken wij graag met u in onze toonzaal. Bij Kooistra Keukens hebben wij de mogelijkheid om u te laten zien om wat voor materialen het gaat en hoe deze materialen verwerkt kunnen worden in uw nieuwe of bestaande keuken. Meer informatie? Klik dan hier om gelijk contact met ons op te nemen of kom langs in onze winkel. De koffie staat voor u klaar!