Taart decoreren

Afgelopen zaterdag hebben we een erg gezellige dag gehad. We hadden een ochtend en een middag groep gepland, en hier hebben we veel aanmeldingen op gehad. We zijn begonnen met een uitleg over de stoomoven. Een apparaat wat echt in opkomst is, doordat het echt veel voordelen heeft. Je eten behoud veel meer smaak en vitamines. Het bereiden van je eten gaat heel eenvoudig, je kunt  doordat de temperatuur nooit boven de 100 graden komt je eten ook nooit kapot koken. Het is dus een smakelijke, gezonde en gemakkelijke manier van koken.

Daarna is iedereen naar de “taarten afdeling” gegaan. Hier werden ze begeleid door Ilonka en Peter Willemse. Die last minute invielen doordat de geplande banketbakster verhinderd was. Dus waren we ontzettend blij dat ze dit wouden doen! Ikonka gaf uitleg over hoe je ze het beste kon versieren, en had allemaal handige tips en trucks. De sfeer was erg gezellig en de creaties waren erg mooi geworden. Tussendoor konden er nog wat hapjes uit de stoomoven geproefd worden.

Kort om een gezellige dag, en mooie taartjes!