De tijd van alleen groene en bruine tegeltjes op de achterwand van uw keuken is geweest. De afgelopen jaren hebben er veel ontwikkelingen en trends de revue gepasseerd waardoor u nu over verschillende mogelijkheden beschikt om uw achterwand op een zeer leuke en decoratieve manier aan te kleden.

De sfeer in uw keuken

De sfeer van uw keuken kunt u benadrukken met een decoratieve achterwand. Deze wanden zijn beschikbaar bij Kooistra Keukens en u heeft de keus uit een groot assortiment. Op deze manier zit er altijd iets tussen wat het beste bij u past.

Verschillende materialen en patronen

Er zijn verscheidene materialen beschikbaar waarmee u uw wand kunt bekleden. Denkt u hierbij onder andere aan kunstof, RVS, glas en tegels. Daarnaast heeft u de mogelijkheid tot het kiezen van een patroon. Zoals u hierboven kunt zien op de foto’s hebben wij in onze toonzaal als voorbeeld een patroon met stenen echter hier kunt u eindeloos in variëren. Zo kunt u kiezen voor een achtergrond met kruiden, zonnebloemen of wellicht een foto om uw keuken te personaliseren.

Kies u persoonlijke achterwand

Wilt u uw keuken een ander gevoel geven of bent u toe aan iets nieuws? Heeft u interesse in meer informatie over decoratieve achterwanden of eventuele andere zaken? Kom dan gerust langs in onze toonzaal in Roden zodat wij u de opties kunnen laten zien. Onder het genot van een kopje koffie nemen wij de mogelijkheden graag met u door.

Tot ziens bij Kooistra Keukens te Roden!