De vraag naar inbouwapparatuur om te laten plaatsen in keukens blijft groeien. Vragen die ik vaak hoor van de consument zijn: ‘Wat voor inbouwapparatuur past het beste bij mij’, ‘Welk merk verkopen jullie en wat is het verschil’ ‘ Wat heb ik nodig voor in de keuken?’ Met dit soort vragen in het achterhoofd zijn wij met iets nieuws gestart namelijk, beleving op zaterdag bij Kooistra Keukens.

Een middag er op uit!

Gezelligheid kent geen tijd en wij bewijzen dat dit ook nog eens informatief kan zijn. Op zaterdagen nodigen wij u uit om langs te komen bij ons in de toonzaal. Hier geven wij demonstraties over onze inbouwapparatuur om u te laten zien wat deze apparatuur voor u kan betekenen en hoe u bijvoorbeeld groente kunt stomen en vlees kan braden in deze ovens. Dit soms onderleiding van een chef-kok en van Esther die u wellicht kent vanuit onze toonzaal.

Wanneer vindt deze beleving plaats?

Wilt u ook een belevingsmiddag meemaken? Dat kan! Neem gerust contact met ons op zodat wij samen met u een afspraak kunnen maken om een dag in te plannen. Daarnaast geven wij zo nu en dan ook spontane demonstraties, houd hiervoor ‘De krant’ en onze website in de gaten voor specifieke data.

Om alvast een indruk te krijgen van de zaterdagen bekijk dan onze belevingsfilm. Wij ontmoeten u graag in onze toonzaal en zorgen ervoor dat de koffie en vers gebakken cake voor u klaar staat. Dit alles bereid uit onze eigen inbouwapparatuur!